Kinesiologie en Shiatsu

Kinesiologie en Shiatsu zijn beide  holistische behandelmethode. Dat wil zeggen dat het lichaam samen met de geest wordt benaderd als één geheel, het valt onder de complementaire geneeswijze.

Stel direct een vraag

Inhoud behandeling

Kinesiologie betekent letterlijk: de studie van de bewegingen van het lichaam.  Het testen gebeurt veelal door middel van spiertesten waarbij het stress-reflexmechanisme van het autonome zenuwstelsel wordt aangesproken.
 
Shiatsu betekent letterlijk vingerdruk, het is een eeuwenoude therapie vanuit de traditionele Chinese Geneeswijze waarbij door  manuele  techniek  druk wordt uitgeoefend op zogenaamde acupressuurpunten ook wel bekent als drukpuntmassage.
 
Is er sprake van een verstoring door bijvoorbeeld stress, ziekte, operaties (etc) dan heeft het lichaam hulp nodig om het evenwicht te herstellen.  Zowel bij kinesiologie als  shiatsu  behandel je reflexpunten, acupressuurpunten, meridianen en chakra’s
zo kunnen eventuele blokkades opgeheven worden, stimuleer je de natuurlijke balans van het lichaam waardoor je  zelfgenezend vermogen aanspreekt en herstel bespoedigd.
 
 Ter ondersteuning van het herstel maakt ik graag gebruik van celzouten, Bloesem en Mother Gaia remedies.

TarievenDe prijzen zijn inclusief 21% BTW.
Buiten een straal van 15 kilometer wordt er 0.30 cent per km voorrijkosten in rekening gebracht.

Terug
Aanmelden

Paardenpunt © 2024 all rights reserved    /    

 Made with ♥ by iszo+