Kijk leer en
groei met onze
cursussen

Is jouw streven ook een paard fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch in balans brengen? Je weet dat speciale lichaamspunten en meridianen behandeld kunnen worden zodat gestagneerde energie vrij komt en het zelfhelend vermogen wordt geactiveerd. Je wilt dit graag toepassen maar de kennis en kunde ontbreekt nog.

Stel direct een vraag

Body Balans

Start
2023

Duur
1 dag

Locatie
Serooskerke

In deze dagcursus leer je met simpele technieken hoe je je volle hoofd (de harde schijf) weer kan legen, de energie harmoniserend en helend weer kan laten stromen. Allemaal vanaf de basis! Dat is letterlijk van de voeten naar de kruin en weer terug.

Kinesiologie module I

Start
2023

Duur
6 Lesdagen

Locatie
Serooskerke

In deze cursus maak je kennis met de basistechnieken van kinesiologie in theorie en in de praktijk, wat energie is en hoe je gestagneerde energie weer kan laten stromen.

Kinesiologie module II

Start
2023

Duur
6 lesdagen

Locatie
Serooskerke

In Module II gaan we de aangeleerde kennis en behandelvormen uitbreiden. We gaan dieper in op het herstellen van het evenwicht tussen verschillende energie systemen bij het paard.

Aanmelden

Zelf uw paard
behandelen

Met onze verhuur dienst!

Naast curssusen en behandelingen verhuren wij ook verschillende apparaten waarmee u zelf uw paard kunt behandelen. Reserveer online en haal op bij de Paardenpunt manege. Interesse in iets huren? Neem contact met ons op!

Paardenpunt © 2022 all rights reserved    /    

 Made with ♥ by iszo+