Body Balans

Vastgezette patronen doorbreken met de Mother Gaia Methode

Start
2023

Duur
1 dag | van 9.45 tot 16.30 uur

Locatie
Serooskerke

Docent
Mayke van Zon Prince

Stel direct een vraag

We kennen ze allemaal;
Paardeneigenaren die hun paard het allerbeste gunnen. Overdag en desnoods ‘s nachts zijn ze er voor in de weer, hun paard komt niets tekort… Maar zijzelf?…..

Zie jij ook regelmatig een ruiter/ kennis/ gezinslid waarvan het hoofd vaak overloopt door gejaagdheid, vermoeidheid, piekergedachten, faalangst of overtuigingen? In de praktijk zien we dat veel paarden deze ballast overnemen van de ruiter of eigenaar. Mensen zijn zich hier doorgaans niet van bewust, of bij machte om deze negatieve energiepatronen te doorbreken. Ze missen simpelweg aanwijzingen en hulpmiddelen.

Hoe zou je het vinden om deze vastgezette patronen te doorbreken met de Mother Gaia Methode. In deze dagcursus leer je met simpele technieken hoe je je volle hoofd (de harde schijf) weer kan legen, de energie harmoniserend en helend weer kan laten stromen. Allemaal vanaf de basis! Dat is letterlijk van de voeten naar de kruin en weer terug.

Met zachte manuele technieken leer je reflex punten/acupunctuurpunten te openen, zodat de energie weer kan gaan stromen en energetische verbindingen herstellen. Je werkt op het parasympatische zenuwstelsel wat een positieve invloed heeft op fysieke/mentale en emotionele klachten. Dit bevordert het herstel bij pijn, stress, lichamelijke klachten, energie-problemen, piekeren, depressie, slecht slapen, faalangst, hooggevoeligheid, vermoeidheid en migraine.

De dagcursus wordt gegeven door Mayke van Zon Prince, een expert met meer dan 35 jaar ervaring, binnen de context van complementaire geneeskunde.

Wat ga je leren

• Reflex punten
• Acupunctuurpunten
• Vastgezette patronen doorbreken
• Parasympatische zenuwstelsel

Na deze cursus

Herstel bij pijn, stress, lichamelijke klachten, energie-problemen, piekeren, depressie, slecht slapen, faalangst, hooggevoeligheid, vermoeidheid en migraine..

Kosten

€ 175,- voor het materiaal, inclusief syllabus

Terug
Aanmelden

Paardenpunt © 2024 all rights reserved    /    

 Made with ♥ by iszo+