De Centurion Transpirator

Veel voorkomende aandoeningen van de luchtwegen, zoals bronchitis, virussen en verkoudheid, kunnen worden verkort door het gebruik van de Centurion Transpirator.

Stel direct een vraag

De Centurion Transpirator

De Centurion Transpirator laat verbetering zien in gevallen waarin obstructieve aandoeningen van de luchtwegen bijgedragen aan een verminderde  prestatie.  Veel voorkomende aandoeningen van de luchtwegen, zoals bronchitis, virussen en verkoudheid, kunnen worden verkort door het gebruik van de Centurion Transpirator. De Transpirator levert zuivere waterdamp. De verwarmde en bevochtigde lucht wordt toegediend door een masker.

Diepe, krachtige therapie bij:
*  Overtollig slijmvlies
*  Allergieën 
*  Virale infecties
*  Bronchitis
*  Verbeteren van longbloedingen

De Centurion Transpirator geeft geen kleine waterdruppels, zoals een vernevelaar, die alleen de bovenste luchtwegen kunnen bereiken, maar lucht, verzadigd tot 100% vochtigheid, die doordringt tot in de diepste en kleinste luchtwegen. Zo helpt de Transpirator het overtollige slijm en in de meeste gevallen de bacteriën die daar leven te verdrijven. Behandeling met de Transpirator kan worden aanbevolen door uw dierenarts. Het is geen remedie voor ziekte- of infectieproblemen.

Tarieven

Voor 3 weken; €150,-
Voor 4 weken; €185,-
Borg; €250,-

De prijzen zijn inclusief 21% BTW.
Buiten een straal van 15 kilometer wordt er 0.30 cent per km voorrijkosten in rekening gebracht.

Terug
Huren

Paardenpunt © 2024 all rights reserved    /    

 Made with ♥ by iszo+